Reisstrijkijzer

Reisstrijkijzer kopen? Natuurlijk bij de Strijkijzer Specialist. Een reisstrijkijzer is ideaal voor wanneer je op vakantie gaat. De reisstrijkijzer weegt weinig en is compact van formaat. Hierdoor past die in elke koffer of weekendtas. Zo heb je zelfs op vakantie perfect gestreken was.

Of bestel hier bij één van de reisstrijkijzer partners: Blokker - Bol.com - Expert - Kijkshop - Superwinkel - Wehkamp

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Alpina SF-1307 Stoomstrijkijzer
  De Alpina SF-1307 is een compacte stoomstrijkijzer en te gebruiken voor twee spanningen (100-120V, 200-240V). Hierdoor is deze strijkbout ideaal om mee te nemen als je gaat reizen. Erg handig is de niet klevende basisplaat met beschermingslaag. Dit product is na gebruik compact op te bergen en snel ..
  € 17,95
 • Domo DO7036S Reisstrijkijzer
  De Domo DO7036S is een reisstrijkijzer waarmee je droog of met stoom kunt strijken. Ideaal voor op de camping of als je gaat rondtrekken, omdat het compact en toch krachtig is. Het is een veilig stoomstrijkijzer dankzij de oververhittingsbeveiliging en antikleefzool met 8 stoomgaatjes. Dit product w..
  € 24,95
 • Princess 322200 Reisstrijkijzer
  Dit is een zeer handige en compacte reisstrijkijzer. Dit komt door de inklapbare handgreep en de compacte vormgeving. Het strijkijzer heeft een voltage aanpassing zodat deze overal ter wereld te gebruiken is.Voorzien van diverse handige extra's, zoals spray en extra stoomstoot. Voorzien van voltagea..
  € 23,95
 • Rowenta DA1510 Reisstrijkijzer
  De Rowenta DA1510 is een stoomstrijkijzer met stoomstoot van 45 g/min. Door de stoomdruk van 10 g/min en 1000W vermogen is het strijkijzer ideaal voor als je gaat reizen. Bovendien na gebruik compact op te bergen en gemakkelijk te reinigen. Met dit apparaat is het mogelijk om verticaal te stomen.Spe..
  € 51,95
 • Severin BA3234 Stoomstrijkijzer
  De Severin BA3234 Stoomstrijkijzer is geschikt voor droog- en stoomstrijken. Door de compacte vorm en 1000W vermogen ideaal voor als je gaat reizen. Bovendien is het te gebruiken bij 115-230V. Echt een veilig strijkijzer door het controlelampje, opklapbare handgreep en oververhittingsbeveiliging. Di..
  € 30,95