Menu
Your Cart

Strijkplank

Strijkplank kopen en vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe strijkplank? Dan weet je dat het aanbod overweldigend kan zijn. Een strijkplank kopen is niet iets wat je dagelijks doet, dus het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je een aankoop doet. In dit artikel helpen we je met het vergelijken van verschillende soorten strijkplanken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Waarom een strijkplank vergelijken?

Het vergelijken van strijkplanken is cruciaal omdat niet elke strijkplank geschikt is voor iedereen. Afhankelijk van de ruimte in je huis, type kleding dat je vaak strijkt en persoonlijke voorkeuren, zal de ideale strijkplank voor jou verschillen. Door te vergelijken krijg je inzicht in wat er beschikbaar is en welke functies voor jou belangrijk zijn.

Strijkplank kopen: waar moet je op letten?

Bij een strijkplank kopen, moet men eerst kijken naar persoonlijke behoeften. Werk jij bijvoorbeeld met veel delicate stoffen of heb jij behoefte aan extra functionaliteiten zoals een linnenrek? Door te beginnen met een heldere lijst van wensen kun je effectiever strijkplanken vergelijken. Lees reviews, bekijk specificaties en let op prijs-kwaliteitverhouding. Zo kom je tot de beste keuze die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Tips voor het kopen van een strijkplank

- Grootte en hoogte: zorg ervoor dat de strijkplank past in de ruimte waar je hem wilt gebruiken en dat hij verstelbaar is naar een comfortabele hoogte.
- Ondersteuning voor het strijkijzer: sommige modellen hebben een ingebouwde steun voor het strijkijzer, wat extra gemak biedt.
- Materiaal van de hoes: een goede hoes kan het strijken makkelijker maken en zorgt ervoor dat je kleding glad gestreken wordt zonder veel moeite.
- Stabiliteit: een stabiele strijkplank voorkomt frustratie en maakt het veiliger in gebruik.

De juiste strijkplank vinden

- Onderzoek verschillende merken om te zien welke consistent goede beoordelingen krijgen.
- Vergelijk prijzen tussen verschillende retailers om te zien waar deals beschikbaar zijn.
- Kijk ook naar garantievoorwaarden. Deze kunnen variëren per fabrikant.
- Zorg ervoor dat de strijkplank die je kiest voldoet aan al jouw eisen qua grootte, functies en duurzaamheid.

Een strijkplank kopen hoeft geen lastige taak te zijn als je weet waarop te letten. Door zorgvuldig strijkplanken te vergelijken vind jij ongetwijfeld een model dat jouw strijken vereenvoudigt. Neem de tijd om onderzoek te doen en zo investeer je in comfort en efficiëntie voor vele jaren.

Merk: Brabantia
Een perfecte samenwerking zorgt ervoor dat jij vliegensvlug kunt strijken. Dankzij het unieke meerlaagse PerfectFlow overtrek, ontwikkeld door Phillips en Brabantia lekt er geen water en wordt de stoom perfect verdeeld. Bestel Brabantia PerfectFlow Strijkijzerhouder Strijkplank 124 x 38 cm online bi..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 129,00
Merk: Brabantia
De Brabantia PerfectFlow strijkplank heeft een strijkblad van 135 x 45 cm en is ellipsvormig waardoor je snel en comfortabel strijkt. In het hittebestendige vlak zet je tijdelijk het strijkijzer weg en de strijkplank is in hoogte verstelbaar, handig! Bestel Brabantia Perfectflow Strijkplank 135 x 45..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 149,00
Merk: Brabantia
Deze Brabantia PerfectFlow strijkplank B van 124x38 cm met solide stoomunithouder beschikt over een uniek, meerlaags PerfectFlow strijkplankovertrek ontwikkeld door Philips en Brabantia voor sneller strijken zonder water op je vloer...
€ 168,19
Excl. BTW:€ 139,00
Merk: Brabantia
Wie veel strijkt, verdient veel strijkplank - zoals deze Brabantia XL stoomstrijkplank C met maar liefst 124 x 45 cm strijkruimte. Met een metalen houder voor je (stoom)strijkijzer en geschikt voor links- of rechtshandig gebruik...
€ 168,19
Excl. BTW:€ 139,00
Merk: Brabantia
Strijk als een pro met deze super complete Brabantia stoomstrijkplank van 124 x 45 cm, maat C. Groot formaat, groot aantal opties. Bijvoorbeeld de stoomunithouder die je tot 39 x 24 cm uitklapt, genoeg ruimte voor je stoomgenerator...
€ 223,85
Excl. BTW:€ 185,00
Merk: Brabantia Model: Brabantia Solid C 124x45 Cm Ice Water
Brabantia strijkplank met een breed strijkblad van 124 bij 45 cm. De metalen stoomunithouder die geschikt is voor alle gangbare stoomunits van maximaal 39 bij 29 cm. Het werkblad heeft een 100% katoenen overtrek met veerkrachtige schuimlaag. Verder rust het op 4 stevige poten van 2,5 cm. Het werkbla..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 129,00
Merk: Brabantia
Strijken met stoomunits wordt steeds populairder, want hoe meer stoom hoe beter het resultaat. De Brabantia Steam Control strijktafel vangt de gecondenseerde stoom op en voert af. Sneller strijken zonder water op de vloer...
€ 239,00
Excl. BTW:€ 239,00
Merk: Brabantia Model: STRIJKIJZER-STRIJK420
Voor het snelle strijktalent met een paar overhemden in huis is dit een geweldige strijkplank. Het strijkblad heeft een compact formaat, solide strijkijzerhouder en dankzij de beveiliging kan de plank niet ongewenst in- of uitklappen. Bestel Brabantia Strijkijzerbeugel Strijkplank 110 x 30 cm online..
€ 79,95 € 95,59
Excl. BTW:€ 66,07
Merk: Brabantia
De Brabantia strijkplank A met strijkijzerplateau en een afmeting van 109x30 cm is ideaal als u maar af en toe hoeft te strijken, maar het dan wel goed wilt doen...
€ 71,39
Excl. BTW:€ 59,00
Merk: Brabantia
Strijken niet je grootste hobby? Deze Brabantia Strijkplank A maakt zelfs dit klusje leuker. Niet te groot en niet te klein, en in hoogte verstelbaar met een simpele handgreep. De stoomstrijkijzerhouder is in te stellen voor links- en re..
€ 69,99
Excl. BTW:€ 69,99
Merk: Brabantia Model: strijkplanken
Met de Brabantia Strijkplank A 110 x 30 cm Denim Black met strijkijzerhouder strijk je comfortabel al het strijkgoed glad. Het brede werkblad geeft extra ruimte om je kleding sneller te strijken. De bijgeleverde houder is toegevoegd zodat je jouw stoomstrijkijzer hier kunt plaatsen. De katoenen stri..
€ 79,00
Excl. BTW:€ 79,00
Merk: Brabantia
Brabantia Strijkplank A Calm Rustle met strijkijzerhouder - White 22..
€ 79,00
Excl. BTW:€ 79,00
Weergeven 13 t/m 24 van in totaal 140