Delonghi

De marktleider in huishoudelijke apparaten van hoog comfort is natuurlijk Delonghi. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Daar is dan vaak een hoger prijskaartje aan verbonden, maar met een Delonghi apparaat weet je dat het goed is. Naast kwaliteit zijn de producten van Delonghi op een dusdanige manier ontworpen dat het een lust voor het oog is. 

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • DeLonghi FXK 18 Stoomstrijkijzer
  De DeLonghi FXK 18 Stoomstrijkijzer heeft een stoomstoot tot 90 g/min. Hierdoor kan je elke kreukel verwijderen. Je kunt kiezen uit drie stoom instellingen. Het apparaat bevat een zelfreinigingsfunctie en maakt zichzelf schoon.   Specificaties: 1800W vermogen Bevat drie stoom instel..
  € 31,95
  Excl. BTW: € 26,41
 • DeLonghi VVX 320 Stoomstrijkstation
  De DeLonghi VVX 320 is een stoomstrijkstation met 3 bar stoomdruk. Dit product is voorzien van een boiler (1 liter) en zekerheidsschakelaar.Specificaties:Kleur: blauw, witMateriaal: roestvrijstalen aluminium ketelMerk: DeLonghiStoomdruk: 3 barVoorzien van een 1 liter boiler en zekerheidsschakelaar..
  € 101,95
  Excl. BTW: € 84,26
 • Delonghi VVX1420 Stoomstrijksysteem
  De Delonghi VVX1420 is een stoomgenerator waarmee je gemakkelijker en sneller kan strijken. Door de stoomproductie tot 80 g/min zijn alle kreukels weg te krijgen. Bovendien is verticaal stomen een stuk eenvoudiger. Het is een veilig stoonstrijksysteem dankzij de aan/uitschakelaar met indicatiela..
  € 110,95
  Excl. BTW: € 91,69