Menu
Your Cart

Strijkijzer

Strijkijzer kopen
Er zijn maar weinig mensen die strijken fijn vinden. Heb jij ook een hekel aan strijken? Met een goed strijkijzer wordt het klusje veel makkelijker geklaard en zal je er minder hekel aan hebben. Bij de Strijkijzer Specialist weten wij alles van strijkijzers, strijksystemen en hoe je de was het snelst en makkelijkst perfect glad krijgt. Wij hebben een groot assortiment strijkijzers, stoomgeneratoren en allerlei strijk accessoires, zodat je aan de strijk zo min mogelijk tijd kwijt bent! Het wordt gewoon bijna leuk!

Stoomstrijkijzer of stoomgenerator?
Maar waar moet je nou op letten als je een strijkijzer gaat kopen? De vraag is eigenlijk hoe vaak je strijkt en hoe krachtig en snel je wilt kunnen strijken. Met stoom krijg je plooien en vouwen er veel sneller uit gestreken en daarom zijn de meeste strijkijzers tegenwoordig op basis van stoom. Maar ook dan zijn er nog grote verschillen.

Een stoomstrijkijzer, met de watertank in de strijkijzer zelf verwerkt, werkt voldoende efficiënt met een constante hoeveelheid stoom. Dat werkt op zich prima maar een stoomgenerator daarentegen heeft veel meer kracht. Deze heeft een watertank die stoom produceert onder een hoge druk. Natuurlijk is daardoor de stoom veel krachtiger. Daarnaast past er meer water in de tank en hoef je hem dus minder vaak bij te vullen en is het strijkijzer zelf lichter. Met een stoomgenerator strijken is dus sneller en makkelijker. Klein nadeel is dat het meer ruimte in neemt, wat wel iets is om rekening mee te houden als je klein behuisd bent.

Kiezen en bestellen doe je natuurlijk bij de Strijkijzer Specialist
Als je ons assortiment bekijkt, zie je dat we alle topmerken strijkijzers daarin hebben opgenomen. Bekende merken als Phillips en Tefal, maar ook minder bekende kwaliteitsstrijkijzers van Russel Hobbs en Alpina. Moet jij strijken voor een ‘heel weeshuis’ en ben je heel precies, dan raden wij je aan een stoomgenerator te kopen. Strijk je alleen eens in de zoveel tijd als het hoog nodig is, dan heb je aan een goede stoomstrijkijzer al genoeg. Om je keuze wat makkelijker te maken hebben we een top 10 strijkijzers opgesteld met de meest populaire strijkijzers. Zo weet je welke strijkijzers andere consumenten vaak kozen. Wat je keuze ook is, bij ons ben je verzekerd dat je een apparaat van goede kwaliteit aanschaft voor een voordelige prijs!

Bovendien hebben wij ook diverse strijk accessoires en andere dingen die tijdens het strijken erg handig zijn. Voorbeelden zijn een comfortabele strijkkruk, een washanger en waterfilters. Daarnaast hebben wij voor elk model strijkplank een mooie strijkplankhoes. Mocht je oude hoes versleten zijn of gewoon aan vervanging toe zijn, kies dan één van onze fraaie hoezen uit. Verder hebben we natuurlijk ook vervangende onderdelen en producten om de strijkzool mee te reinigen.

Bestellen is heel makkelijk en betalen doe je ook eenvoudig én veilig via iDeal. Je krijgt je bestelling in 2 à 3 dagen thuisbezorgd en mocht je bestelling boven de €75,- kosten, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening!