Menu
Your Cart

Strijkplank

Strijkplank kopen en vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe strijkplank? Dan weet je dat het aanbod overweldigend kan zijn. Een strijkplank kopen is niet iets wat je dagelijks doet, dus het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je een aankoop doet. In dit artikel helpen we je met het vergelijken van verschillende soorten strijkplanken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Waarom een strijkplank vergelijken?

Het vergelijken van strijkplanken is cruciaal omdat niet elke strijkplank geschikt is voor iedereen. Afhankelijk van de ruimte in je huis, type kleding dat je vaak strijkt en persoonlijke voorkeuren, zal de ideale strijkplank voor jou verschillen. Door te vergelijken krijg je inzicht in wat er beschikbaar is en welke functies voor jou belangrijk zijn.

Strijkplank kopen: waar moet je op letten?

Bij een strijkplank kopen, moet men eerst kijken naar persoonlijke behoeften. Werk jij bijvoorbeeld met veel delicate stoffen of heb jij behoefte aan extra functionaliteiten zoals een linnenrek? Door te beginnen met een heldere lijst van wensen kun je effectiever strijkplanken vergelijken. Lees reviews, bekijk specificaties en let op prijs-kwaliteitverhouding. Zo kom je tot de beste keuze die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Tips voor het kopen van een strijkplank

- Grootte en hoogte: zorg ervoor dat de strijkplank past in de ruimte waar je hem wilt gebruiken en dat hij verstelbaar is naar een comfortabele hoogte.
- Ondersteuning voor het strijkijzer: sommige modellen hebben een ingebouwde steun voor het strijkijzer, wat extra gemak biedt.
- Materiaal van de hoes: een goede hoes kan het strijken makkelijker maken en zorgt ervoor dat je kleding glad gestreken wordt zonder veel moeite.
- Stabiliteit: een stabiele strijkplank voorkomt frustratie en maakt het veiliger in gebruik.

De juiste strijkplank vinden

- Onderzoek verschillende merken om te zien welke consistent goede beoordelingen krijgen.
- Vergelijk prijzen tussen verschillende retailers om te zien waar deals beschikbaar zijn.
- Kijk ook naar garantievoorwaarden. Deze kunnen variëren per fabrikant.
- Zorg ervoor dat de strijkplank die je kiest voldoet aan al jouw eisen qua grootte, functies en duurzaamheid.

Een strijkplank kopen hoeft geen lastige taak te zijn als je weet waarop te letten. Door zorgvuldig strijkplanken te vergelijken vind jij ongetwijfeld een model dat jouw strijken vereenvoudigt. Neem de tijd om onderzoek te doen en zo investeer je in comfort en efficiëntie voor vele jaren.

Merk: Brabantia Model: Brabantia Strijktafel C Perfectflow 124x45 Spring
De Brabantia Strijktafel C PerfectFlow heeft een strijkoppervlak van 124 bij 45 cm en is voorzien van een 100% katoenen toplaag. Deze is duurzaam en zorgt ervoor dat jouw strijkijzer soepel over de plank glijdt. Verder is de strijktafel voorzien van een handige houder voor jouw stoomstrijkijzer, en ..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 149,00
Merk: Brabantia
Deze tafelstrijkplank van Brabantia neemt weinig ruimte in beslag en beschikt over een kleurrijke overtrek. Anti-slip voetjes houden hem op zijn plaats en beschermen je tafel of werkblad. Klaar? Inklappen en weghangen maar. Deze Brabantia is de ideale strijkplank, hij is compact en perfect voor het ..
€ 48,36
Excl. BTW:€ 39,97
Merk: Brabantia Model: strijkplanken
Strijk je regelmatig kleine hoeveelheden wasgoed en heb je weinig opbergruimte, dan is de Brabantia Tafelstrijkplank S 95 x 30 cm Morning Breeze iets voor jou. Deze kleine en compacte strijkplank is namelijk gemakkelijk in gebruik. Anti-slip voetjes houden de plank op z'n plaats en beschermen de taf..
€ 60,49
Excl. BTW:€ 49,99
Merk: Domo Model: STRIJKIJZER-STRIJK67
De Domo DO7092P strijkplank is geschikt voor stoomsystemen. Door het grote strijkoppervlak en stabiele frame kan je comfortabel strijken. Eigenschappen: - Afmeting strijkoppervlak: 122 cm x 38 cm - Gewicht: 5 kilo - Materiaal: stabiel frame - Maximale werkhoogte: 91 cm - Merk: Domo - Te geb..
€ 54,50 € 59,95
Excl. BTW:€ 45,04
Traditionele strijkplanken kunnen erg onhandig zijn in huis. De poten blijven makkelijk achter de deurpost haken en het neerzetten van een strijkplank is soms lastig en luidruchtig...
€ 135,00
Excl. BTW:€ 111,57
Traditionele strijkplanken kunnen erg onhandig zijn in huis. De poten blijven makkelijk achter de deurpost haken en het neerzetten van een strijkplank is soms lastig en luidruchtig. De Glide strijkplank heeft een volwaardig formaat, een rev..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 129,00
De compacte Pocket strijkplank van Joseph Joseph is een geweldige optie als je weinig opslagruimte hebt. Dankzij zijn innovatieve ontwerp word het gebruik van de strijkplank extra makkelijk. De strijkplank is eenvoudig dubbel te klappen waa..
€ 89,00
Excl. BTW:€ 89,00
Merk: Laurastar Model: STRIJKIJZER-STRIJK59
Eigenschappen: - Afmeting: 125 x 42 cm (L), met donkergrijze hoes - Garantie: 2 jaar - Geschikt voor alle stoomcentrales Laurastar Lift en Laurastar Lift +, maar ook voor de meeste in de handel verkrijgbare stoomcentrales - Inclusief strijkijzerhouder van circa 25 x 39 cm - Merk: Laurastar - R..
€ 119,95 € 134,50
Excl. BTW:€ 99,13
Merk: Leifheit Model: STRIJKIJZER-STRIJK89
Eigenschappen: - Belastbaar tot 100 kg - Garantie: 5 jaar - Instelbare zithoogte van 45 tot 85 cm - Kleur: wit - Merk: Leifheit - Type: strijkstoel..
€ 32,50 € 39,95
Excl. BTW:€ 26,86
Merk: Leifheit Model: STRIJKIJZER-STRIJK343
..
€ 35,50 € 39,95
Excl. BTW:€ 29,34
Weergeven 73 t/m 84 van in totaal 140