Menu
Your Cart

Strijkplank

Strijkplank kopen en vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe strijkplank? Dan weet je dat het aanbod overweldigend kan zijn. Een strijkplank kopen is niet iets wat je dagelijks doet, dus het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je een aankoop doet. In dit artikel helpen we je met het vergelijken van verschillende soorten strijkplanken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Waarom een strijkplank vergelijken?

Het vergelijken van strijkplanken is cruciaal omdat niet elke strijkplank geschikt is voor iedereen. Afhankelijk van de ruimte in je huis, type kleding dat je vaak strijkt en persoonlijke voorkeuren, zal de ideale strijkplank voor jou verschillen. Door te vergelijken krijg je inzicht in wat er beschikbaar is en welke functies voor jou belangrijk zijn.

Strijkplank kopen: waar moet je op letten?

Bij een strijkplank kopen, moet men eerst kijken naar persoonlijke behoeften. Werk jij bijvoorbeeld met veel delicate stoffen of heb jij behoefte aan extra functionaliteiten zoals een linnenrek? Door te beginnen met een heldere lijst van wensen kun je effectiever strijkplanken vergelijken. Lees reviews, bekijk specificaties en let op prijs-kwaliteitverhouding. Zo kom je tot de beste keuze die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Tips voor het kopen van een strijkplank

- Grootte en hoogte: zorg ervoor dat de strijkplank past in de ruimte waar je hem wilt gebruiken en dat hij verstelbaar is naar een comfortabele hoogte.
- Ondersteuning voor het strijkijzer: sommige modellen hebben een ingebouwde steun voor het strijkijzer, wat extra gemak biedt.
- Materiaal van de hoes: een goede hoes kan het strijken makkelijker maken en zorgt ervoor dat je kleding glad gestreken wordt zonder veel moeite.
- Stabiliteit: een stabiele strijkplank voorkomt frustratie en maakt het veiliger in gebruik.

De juiste strijkplank vinden

- Onderzoek verschillende merken om te zien welke consistent goede beoordelingen krijgen.
- Vergelijk prijzen tussen verschillende retailers om te zien waar deals beschikbaar zijn.
- Kijk ook naar garantievoorwaarden. Deze kunnen variëren per fabrikant.
- Zorg ervoor dat de strijkplank die je kiest voldoet aan al jouw eisen qua grootte, functies en duurzaamheid.

Een strijkplank kopen hoeft geen lastige taak te zijn als je weet waarop te letten. Door zorgvuldig strijkplanken te vergelijken vind jij ongetwijfeld een model dat jouw strijken vereenvoudigt. Neem de tijd om onderzoek te doen en zo investeer je in comfort en efficiëntie voor vele jaren.

Merk: Brabantia
Brabantia Strijkplank A Ice Water met solide strijkijzerhouder - White 22..
€ 89,00
Excl. BTW:€ 89,00
Merk: Brabantia
De Brabantia strijkplank A met strijkijzerhouder en een afmeting van 110x30 cm is ideaal als je maar af en toe hoeft te strijken, maar het dan wel goed wilt doen. Is voorzien van een solide strijkijzerhouder...
€ 95,59
Excl. BTW:€ 79,00
Merk: Brabantia
Als je niet wilt dat strijken veel ruimte of tijd in beslag neemt, dan is deze compacte Brabantia Strijkplank A iets voor jou. Gemaakt om snel te strijken, dus makkelijk op te zetten, te verstellen en in te klappen...
€ 107,69
Excl. BTW:€ 89,00
Merk: Brabantia
Strijken niet je grootste hobby? Deze Brabantia Strijkplank A maakt zelfs dit klusje leuker. Niet te groot en niet te klein, en in hoogte verstelbaar met een simpele handgreep...
€ 95,59
Excl. BTW:€ 79,00
Merk: Brabantia
Strijken niet je grootste hobby? Deze Brabantia Strijkplank A maakt zelfs dit klusje leuker. Niet te groot en niet te klein, en in hoogte verstelbaar met een simpele handgreep. De stoomstrijkijzerhouder is in te stellen voor links- en recht..
€ 95,59
Excl. BTW:€ 79,00
Merk: Brabantia
Als je niet wilt dat strijken veel ruimte of tijd in beslag neemt, dan is deze compacte Brabantia Strijkplank A iets voor jou. Gemaakt om snel te strijken, dus makkelijk op te zetten, te verstellen en in te klappen...
€ 107,69
Excl. BTW:€ 89,00
Merk: Brabantia
De Brabantia strijkplank B met solide strijkijzerhouder en een afmeting van het strijkoppervlak van 124x38 cm is ideaal als je iets meer dan normaal moet strijken. Belangrijke kenmerken..
€ 108,89
Excl. BTW:€ 89,99
Merk: Brabantia
Met deze Brabantia strijkplank B met stoomunithouder en een afmeting van het strijkoppervlak van 124x38 cm strijk je met meer comfort. Voorzien van solide stoomunithouder waarop alle gangbare stoomunits geplaatst kunnen worden (max. 40x2..
€ 120,99
Excl. BTW:€ 99,99
Merk: Brabantia
? 124 x 38 cm ? Met solide strijkijzerhouder? 10 jaar garantie..
€ 182,71
Excl. BTW:€ 151,00
Merk: Brabantia
Brabantia Strijkplank B - Spring Bubbles - met strijkijzerhouder - 124 x 38 cm - geschikt voor (stoom)strijkijzer..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
Merk: Brabantia Model: strijkplanken
Met de Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Calm Rustle strijk je zonder kreukels door je wasgoed heen. Het frame is stabiel en verstelbaar. Je verhoogt of verlaagt de strijkplank gemakkelijk van 69 centimeter naar 96 centimeter. Hierdoor krijg je geen last van je rug tijdens of na het strijken. De s..
€ 120,00
Excl. BTW:€ 120,00
Merk: Brabantia Model: strijkplanken
De Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm Denim Black is dankzij zijn breedte geschikt voor stoomgeneratoren. Je zet de strijkplank gemakkelijk op de juiste hoogte, aangezien deze verstelbaar is in 7 verschillende hoogtes. De strijkplank heeft met een breedte van 38 centimeter een groot oppervlak om te..
€ 148,83
Excl. BTW:€ 123,00
Weergeven 25 t/m 36 van in totaal 140